Tanatori-funerària La Selva 
de germans Blanquera i Albarracín

Servei on-line

Defuncions

Flors on-line

Notes Condol

 

Tanatoris

Sta.Coloma de Farnes
Vidreres

 

Cementiri

Taxes i tarifas Ajuntaments

Ninxols

Columbaris

 

Serveis

Servei funerari integral

Enterraments

Incineracions

Sales de Vetlles

Trasllats Nacional

Trasllats Internacionales

Complements Cementiris

  • làpides
  • fotos
  • accesoris, etc

Servei funerari integral per: 

Servicio funerario integral para:

  •  Santa Coloma de Farners
  •  Vidreres
  •  Sils/ Vallcanera
  •  Riudarenes

 Servei Permanent 699 460 133

                                                  Inici          Qui som        Localizació          Serveis Funeraris          Altres Serveis      

 

Qui som: Tanatori- funerària La Selva S.L.U

 

"Tanatori- funerària La Selva" neix amb l´objectiu de satisfer una mancança de servei funerari integral a la comarca de la Selva dins la provincia de Girona. 

 

Té com a finalitat cobrir tot el procés de defunció, desde el moment en que es produeix la defunció amb el seu avís, passant per la tramitació i les diligències pertinents a l´administració, com la vetlla del difunt en les seves instal.lacions privades, fins l´enterrament, incineració o trasllat allà on sigui requerit per la família.

 

La nostra filosofia de servei és tractar a la família, que perd un ésser estimat, de la millor i digne forma humana possible. Això, només es pot aconseguir amb un tracte personal e individual desde l´avís de la defunció fins després del seu destí final amb l´entrega de la documentació que tota família necessita per les seves gestions particulars post-mortem.

 

Sempre hem pensat que no és important ni necessari una quantitat gran de professionals al darrera d´un servei sino una qualitat individual, personal i exquisita cap a la família, fent servir com a virtut principal l´empatia i el sentit comú en situacions tan senssibles com les referides.

 

"Quan tractem amb sentiments i emocions la qualitat, sempre, sempre, està per sobre de la quantitat".

 

 

L´empresa es va instal.lar a l´any 2002 com el primer tanatori,en tota la comarca de la Selva d´interior, a la seva capital, Santa Coloma de Farners, per dos anys després obrir un nou tanatori a Vidreres i, així, oferir una cobertura a tota la zona que abarca els municipis de Vidreres, Sils, Riudarenes i Santa Coloma de Farners com a seu de la Raó Social. 

 

Més de 10 anys després, podem dir, que hem tractat amb el màxim de dignitat possible a unes 2500 famílies que esperem haver servit amb la qualitat que, cadascuna d´elles, demanava.

 

Amb tot això, esperem seguir creixent amb qualitat i no pas en quantitat per estar sempre a l´alçada que tot usuari, que utilitza els nostres serveis, es mereix.

 

Aquest creixement en qualitat s´aconsegueix adaptant-se a les noves i canviants necessitats dels usuaris com, productes ecològics, col.laboracions amb ONG, facilitants les donacions d´organs, oferint nous i atractius productes audivisuals per els actes de ceremònies, utilitzant les noves tecnologies i reds socials per facilitar diferents serveis, etc.

 

L´any 2010 s´arriba a un acord de col.laboració, gràcies al responsable regional de la zona Cataluña, Sr. Xavier Poch i Sors, amb el grup MEMORA ( lider nacional en serveis funeraris integrals ) unint esforços i millorant la qualitat del servei en general.

 

D´aquesta forma, es pot gaudir de l´utilització, si s´escau, de totes les instal.lacions i serveis a nivell nacional e internacional que el grup ofereix. Serveis d´expatriacions, serveis de crematoris, Sales de cerimònies multiconfessionals per diferents rituals funeraris, etc. 

 

Per últim, fer ressó de la nostra col.laboració amb totes les companyies d´assegurances, Ajuntaments, geriàtrics, hospitals i demés professionals que prenen part, en un moment o altre, del procés de defunció del usuari i, així, aconseguir un servei el més àgil possible per l´interés de la família.